Kútfúrás

ÚJ!!!

Új technológiai fejlesztéseknek köszönhetően

vállalunk kútfúrást

sziklás, köves területen is!

Kérjen árajánlatot most!

 

– Ipari vízkútfúrás, mezőgazdasági kútfúrás, ivóvízkút fúrás, háztartási kútfúrás –

 

vízkútfúrás Hydro Gold Drilling

 

Miért válasza a Hydro Gold Drilling Kft-t?

 

Minőség-Megbízhatóság-Precizitás

Ár-érték arányban verhetetlen árak

Vízkútfúrás és ipari kútfúrás

Szerviz szolgáltatás

Garancia (írásos)

 

 

Minőség-Megbízhatóság-Precizitás

 

 

A Hydro Gold Drilling Kft által tervezett és kivitelezett kútja minden esetben kimagasló minőségű anyagokból épül, figyelembe véve az Ön igényeit.

 

Eszközparkunk minden egyes gépe, berendezése rendszeresen karbantartott és ellenőrzött. Fúróberendezésünk rendelkezik bányakapitányság által kiadott érvényes Mélyfúrási alkalmassági bizonyítvány-nyal.

 

Cégünk által kivitelezett kutak lemélyítéséhez profi, kiemelkedő minőségű, mélyfúráshoz is használt technológiákat alkalmazunk. Ilyenek például az eltérő IADC kódú és méretű görgős fúrók (Tricone Bit), PDC fúrók, súlyosbító rudak (Drilling Collar), számtalan típusú iszapjavító adalék specifikusan a kívánt fúróiszap paramétereinek beállításához. Mindezek, s nem utolsó sorban a sok-sok év Európa szerte szerzett mélyfúró és kútfúró szakmai tapasztalat biztosítja sikerünket.

 

 

Ügyfeleink általában teljeskörű kivitelezéssel rendelik meg a kutakat. Ez magában foglalja a helyszíni felmérést, tervezést, engedélyezést, kivitelezést, esetleges rekonstrukciót, gépészet kiépítését, akna építést és a műszaki átadás-átvételt.

 

Ár-érték arányban verhetetlen árak

 

 

vízkútfúrás jó árban

A kútfúrás ára számos tételből tevődik össze. Nem lehet az egyszerűen egy Ft/m árral meghatározni. Árajánlatainkat minden esetben az adott projektre egyedileg készítjük el. Kizárólag minőségi, megbízható forrásból származó kútbéléscsővel tervezzük és építjük kútjainkat. Műszaki tartalmat figyelembe véve garantáltan a legjobb árat biztosítjuk megrendelőinknek.

 

 

Szerviz szolgáltatás

 

 

vízkútfúrás és kútjavítás

A Hydro Gold Drilling Kft által kivitelezett összes kútra állandó szerviz szolgáltatást nyújtunk. Önnek csak annyi a dolga, hogy írásban vagy telefonon jelzi a szerviz igényt (rendellenesség észlelése, szivattyú hiba stb.) kollégáink pedig felveszik Önnel a kapcsolatot és feltárják a hiba okát, majd kijavítják.

Ezen apró, bár olykor-olykor rendkívül fontos szolgáltatással tudunk partnereinknek hosszútávon is kényelmes, megbízható és biztonságos kút üzemeltetést biztosítani.

 

 

 

Vízkútfúrás Garancia

 

 

vízkútfúrás garanciával

 

Ügyfeleinkkel minden esetben kivitelezői szerződést kötünk, amelyben részletesen szerepel a kút fúrásának menete, felhasznált anyagok és a felek elvárásai egymás iránt. Ebbe a hivatalos dokumentumba foglaljuk bele a Garanciát.

 

 

 

Ipari kútfúrás

 

A Hydro Gold Drilling Kft képesítéseinek, eszközparkjának, fúrástechnológiai eszközeinek köszönhetően képes nagy átmérőjű, nagy vízhozamú ipari kutakat és ivóvíz kutakat kivitelezni. Ezek a kutak képesek ellátni egy gyár, gyártási folyamat vízigényét vagy adott esetben lakások, házak ivóvíz igényét.

 

Néhány alkalmazási terület:

Gyárak, üzemek vízellátása

Önkormányzati kútfúrás

Települések, zártkertek, tanyák ivóvíz ellátása

 

Ipari kútfúrás tervezését és kivitelezésénél, speciálisan ilyen célra tervezett és gyártott anyagokat használunk. Ezek is elősegítik az átadott kutjaink sikerességét és kiváló működését.

Az alkalmazott béléscsövek minősített, nagy szilárdságú, nagy átmérőjű csövek. A nagy vízhozam elérésének érdekében rendszerint speciális szűrőkialakítást alkalmazunk.

 

Szűrőcső kialakítások:

Réselt szűrőcső

Tekercselt szűrőcső

Réshidas szűrőcső

 

Ipari és ivóvíz kutakban előszeretettel alkalmazzunk a GWE Budafilter (German Water and Energy nemzetközi cégek csoportjának tagja) termékeit. Magas szintű minőségi követelményeknek is megfelelnek ezek a termékek. DIN 4925-nak megfelelnek és ÁNTSZ minősítéssel rendelkeznek a kútbéléscsövek.

A nagy teljesítményű kutak vízhozamának kitermeléséhez nagy teljesítményű, ipari csőbúvárszivattyúra van szükség. Ezek a szivattyúk 4”,6”,8” átmérőben érhetők el. Az általunk leggyakrabban beépített szivattyú típusok a Grundfos, IBO, Wilo. Partnerink ezeket a búvárszivattyúkat gyorsan, rövid szállítási határidővel leszállítják a fúráspontra, ezáltal várakozási idő nélkül beépíthető és megrendelőink rövid időn belül átvehetik a kutat.

 

A Hydro Gold Drilling Kft által kivitelezett összes kútra

 GARANCIÁT BIZTOSÍTUNK

és

ÖRÖKÖS SZERVIZ SZOLGÁLTATÁST NYÚJTUNK

Ha Önnek is szüksége van egy profi, nagy vízhozamú kútra keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06-30/9460-208

[email protected]